Вирощування кіз на м'ясо, чи буде попит

Описание: Молочне козівництво та вівчарство, розведення та утримання кіз та овечок. Годування, розведення, утримання

Docent
Аватара
Docent
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 17
З нами: 1 год 1 місяць

Сообщение #1 Docent » 11.09.2016, 16:38

Здрастуйте шановні! Останній рік займаюся козами, а саме вирощую козликів на м'ясо. Дуже цікавить як можна налагодити бізнес в м'ясному козівництві. У цьому році якщо Бог дасть вигодую 5 козликів и на Наступний рік будуть готові до продажу на м'ясо. Чому вирішив зайнятості саме козами, а того, що кращого м'яса не зустрічав ніж у кіз. Навіть та сама баранина поступається. Але маю декілька питань, на які поки не можу знайти відповіді.

1. Як краще продавати м'ясо живою вагою або тушками?
2 .Де и як шукати покупців або продавати на сільськогосподарських форумах?
3. Яка ціна на живу и забійну вагу?
4. Наскільки вигідним є цей вид бізнесу так як роботи у мене немає?
5. Якій попит на козяче м'ясо?

Розкажіть свої історії продажу кіз на м'ясо и в чому підводні камені такого виду діяльності. Всім дякую за увагу!

Вернуться в «Козівництво та вівчарство»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость