Оладки з кабачків

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 6 (+6/−0)
Повідомлення: 224
З нами: 1 год 5 місяців

Сообщение #1 Lariska » 02.07.2017, 11:30

Оладки з кабачків - ідеальний варіант для сніданку, особливо якщо ви хочете обмежити кількість калорій і збільшити корисність їжі. Кабачкові оладки містять мінімум борошна, і при цьому збагачені цільнозерновими пластівцями.
Молоді кабачки натріть на крупній тертці. Якщо овочі вже добре дозрілі, з жорсткою шкіркою і крупним насінням, їх потрібно видалити. Натерту м'якоть посоліть, дайте постояти кілька хвилин і злегка відіжміть рідину. Це дозволить використовувати менше борошна і дасть більш приємну консистенцію оладок.
У натертий кабачок додайте яйця і пластівці (підійдуть і суміші цільнозернових пластівців), посоліть ще трохи, тому що попередня порція солі стекла разом з рідиною. Перемішайте, додайте борошно, щоб вийшла густа маса. Дайте суміші постояти 10-15 хвилин, тоді оладки будуть більш акуратно виглядати.
На розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла викладайте тісто за допомогою столової ложки, формуючи округлі оладки.
Смажте оладки на маленькому, вогні з обох боків до золотистого кольору. Невеликий вогонь дозволить добре прожарити оладки і не дасть їм підгоріти.
Подавайте теплими. Сметана, як завжди, буде до речі!

petlya2
petlya2
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 7
З нами: 4 місяця 19 днів

Сообщение #2 petlya2 » 02.07.2017, 20:46

Додайте в ці блінчики фарш будь-який і яєць побільше і тоді смакота буде така що за вуха не відтягнете своїх домашніх


Вернуться в «На кухні»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость