Виготовлення твердих і напівтвердих сирів в домашніх умовах

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

sveta
sveta
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 25
З нами: 8 місяців 9 днів

Сообщение #1 sveta » 01.11.2016, 17:31

Доброго вечора шановне панство!
Чи є серед Вас хто займається (займався) виготовленням сирів?
Дуже хочеться освоїти цей процес, однак ніде не можу отримати достатньої інформації, як кажуть, з перших рук.
Якщо у Вас є знання і досвід в цій області, прошу покроково роз'яснити як приготувати твердий (напівтвердий) сир в рамках особистого господарства. (Що додаєте, в чому формуєте, де зберігаєте, при якій температурі, скільки часу, які рецепти).
Можливо комусь відомі спеціалізовані сайти присвячені сироварінню в домашніх умовах?
Загалом буду вдячна за будь-яку інформацію.

Вернуться в «На кухні»



Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость