Що можна приготувати із зелених помідорів

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Kapelka
Kapelka
Репутація: 2 (+2/−0)
Повідомлення: 43
З нами: 10 місяців 3 дня

Сообщение #1 Kapelka » 26.11.2016, 18:32

Чула що з них готують навіть варення, сама не пробувала. Але із задоволенням поділюся рецептом консервованих зелених помідор. Дала його мені свого часу кума, тепер цей рецепт визнаний фаворитом у мене вдома і серед моїх колег.

Отже: треба взяти 4 штуки болгарського перцю, 3 штуки гіркого перцю, 100 грам часнику і зелень: пучок петрушки, пучок кропу. Все це помити, почистити і пропустити через м'ясорубку, перемішати.

Помідори надрізати навпіл, але не до кінця і цей розріз начинити сумішшю перцю із зеленню. Укласти помідори в банки. Залити їх водою, потім злити - щоб дізнатися обсяг маринаду.

На 5 літрів води треба взяти 200 грам солі, 400 г цукру (цього обсягу маринаду зазвичай вистачає на чотири 3-х-літрових банки).

Маринад закип'ятити, залити окропом, через час злити. Закип'ятити маринад вдруге, додати 0,5 літра оцту, додати чорний перець горошком і лавровий лист. Залити маринадом вдруге і закатати кришки. Банки перевернути кришкою вниз, накрити ковдрою і залишити остигати.

Вернуться в «На кухні»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость