М'ясо по-албанські з курки

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 4 (+4/−0)
Повідомлення: 216
З нами: 1 год

Сообщение #1 Lariska » 01.12.2016, 19:22

куряче філе - 350 г;
яйце куряче - 1 шт .;
цибуля ріпчаста - 100 г;
часник - 15 г;
сметана - 1 ст. ложка;
борошно пшеничне - 1 ст. ложка;
крохмаль - 2 ст. ложки;
сіль за смаком;
перець чорний мелений;
олія соняшникова - для смаження.

Філе курки добре промийте та висушіть паперовим рушником. Візьміть гострий ніж і наріжте маленькими кубиками. Помістіть в глибоку ємність.

Очистіть цибулину і часник. Промийте та висушіть серветкою. Наріжте великими шматочками і подрібніть на м'ясорубці або в блендері. До м'яса додайте куряче яйце, сметану, подрібнені цибулю і часник, крохмаль і пшеничне борошно. Перемішайте.

Використовуйте основні спеції (сіль і перець). Перемішайте і залиште на пару годин в холодильнику.

Розжарити трохи олії в сковороді. Ложкою викладіть невелика кількість фаршу. Обсмажте на помірному вогні до золотистого кольору, три-п'ять хвилин з одного боку.

Акуратно переверніть на іншу сторону і продовжуйте обсмажувати до готовності.

Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити залишки масла. М'ясо по-албанські готове.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.

Novachok
Novachok
Репутація: 1 (+1/−0)
Повідомлення: 34
З нами: 9 місяців 14 днів

Сообщение #2 Novachok » 01.12.2016, 19:41

Лариса это ваше фото вкусняшки такой из куриного филе?

sveta
sveta
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 25
З нами: 8 місяців 9 днів

Сообщение #3 sveta » 02.12.2016, 21:46

Легкий рецепт – завтра зроблю і розповім чи смачно, виглядає дуже смачно, аж хочеться відкусити шматочок.


Вернуться в «На кухні»



Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость