Як зберегти березовий сік

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Eko
Eko
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 20
З нами: 1 год

Сообщение #1 Eko » 06.03.2017, 06:42

В селі моєї жінки подають до будь-якого свята на стіл березовий сік, і він трохи з градусами і так приємно п’ється. Як загадаю то аж слина тече, як в собаки. Хочеться і самому заготовити його та зберегти на зиму, тільки бажано без стерилізації, щоб максимум зберегти те корисне що в ньому є. Хтось підкаже гідний рецепт, щоб було смачно та корисно, бо вже на днях планую йти до лісу та збирати.

Вернуться в «На кухні»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость