Рецепт аджики

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 6 (+6/−0)
Повідомлення: 224
З нами: 1 год 5 місяців

Сообщение #1 Lariska » 21.06.2016, 07:05

Скоро сезон помідор і перцю. Хочу запропонувати рецепт аджики, у мене її просто з'їдають ложками, і робиться дуже просто.

5 кг помідорів
1 кг яблук
1кг моркви
1кг перцю болгарського.

Все змолоти на м'ясорубці і варити 3 години на повільному вогні (воно поступово уварюється), періодично помішуючи.
Потім додати 4-5 стручків гіркого перцю (хто скільки любить), 300 гр. часнику, 300 гр. цукру, 3 л. солі, 250 гр. оцту.
Все перемішати і варити ще 40 хвилин. Закатати.
До закінчення варіння за 40 хвилин додавати часник, перець, і т.д.
Багато зараз думають, навіщо закривати, можна все купити. А якщо вже щось любиш і воно не продається? Аджика – саме такий продукт – його в магазині не купиш, а смак її любить вся моя сім’я.

Vatuttin
Vatuttin
Репутація: 3 (+3/−0)
Повідомлення: 20
З нами: 1 год 5 місяців

Сообщение #2 Vatuttin » 05.09.2016, 18:44

Ну ось натрапив на вашу темку, і так мені захотілось спробувати вашої аджики, можна в гості напроситись? :)

admin M
Администратор
Аватара
admin M
Администратор
Возраст: 43
Репутація: 6 (+6/−0)
Повідомлення: 162
З нами: 1 год 6 місяців

Сообщение #3 admin » 01.12.2016, 19:23

Lariska сьогодні робили за вашим рецептом аджику, я би сказав що трохи кислувата вийшла, можливо через те що яблука у нас кислі, але я б радив додавати за цим рецептом менше оцту, бо на мій смак його занадто багато, а краще б додати більше гіркого перцю, тоді виходить саме то - вогонь аж здається пече так в роті.

Тема поднималась пользователем Lariska 01.12.2016, 19:23.


Вернуться в «На кухні»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость
Боты: Yandex [Bot]