Зелені помідори «Тюльпани» (смачна консервація на зиму)

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 6 (+6/−0)
Повідомлення: 224
З нами: 1 год 5 місяців

Сообщение #1 Lariska » 21.06.2016, 07:31

Цей рецепт перевірений роками, і він теж має місце бути. А вже які смачні ці помідори, дівчатка. Чоловіки віддають їм перше місце серед закруток, ось так от. Так що, ділюся з вами. Рецепт від Мами (з великої літери!).

Маринад на 6 літрових банок:
Вода - 2 л
Цукор - 1,5 склянки
Сіль - 2,5 ст.л
Оцет 9% -1 стакан

У чистенькі баночки кладемо трохи зелені петрушки, парасольку кропу, 1 лавровий листик. Для любителів гострого можна кинути маленький кружечок гіркого перцю.
Тепер займаємося помідорами. Для цієї консервації найкраще підійдуть помідори типу "дамські пальчики". Але, думаю, це більше для естетики. Я робила з будь-якими.
Надрізаємо помідор від попки до середини. Кладемо кружечок моркви і часник. І заповнюємо банки.
Маринад доводимо до кипіння, вливаємо оцет в кінці, і розливаємо по банкам. Накриваємо стерилізованими кришками. І стерилізуємо вже самі банки 15 хвилин. Закатуємо.
Спробуйте... це незрівнянні помідори.

Вернуться в «На кухні»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость