Квашені помідори – рецепт

Описание: Рецепти блюд виготовлених з використанням продуктів вирощених на власному подвір’ї та ділянці.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 4 (+4/−0)
Повідомлення: 216
З нами: 1 год

Сообщение #1 Lariska » 22.06.2016, 06:57

Рецепт на 3-літрову банку

На дно 3-літрової банки кладемо шматочки хрону, парасольки кропу, листя вишні, листя смородини, перець горошком, часник, болгарський перець розрізаний на 4 частини, моркву нарізану соломкою.

Закладаємо помідори на дно банки, потім, додаємо 2 ст. ложки солі,
2 ст. ложки цукру,
2 ст. ложки сухої гірчиці.

Далі закладаємо помідорчики до кінця знову прянощі і заливаємо водою. Кілька разів збовтуємо що б цукор і сіль розчинилися, можна додати аспірин.

Я робила в 9-літровому відрі і кожен шар томата перекладала листям, залишала на ніч, щоб просочилися томати ароматом листя і часнику, потім залила водою, злила її додала спеції і залила назад. Болгарський перець теж можна їсти, ну і морквину – все смачно, зараз пишу і при згадці аж оскомина зуби зводить.

Вернуться в «На кухні»



Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость