Кольрабі

Описание: Все про агротехніку вирощування капусти. Білокачанна, цвітна, броколі, кольрабі, брюссельська, пекінська, савойська

errror
errror
Репутація: 5 (+5/−0)
Повідомлення: 271
З нами: 1 год 6 місяців

Сообщение #1 errror » 16.11.2016, 07:32

Кольрабі поціновують за високі смакові та поживні властивості соковитого й ніжного стеблоплоду. Він містить багато мінеральних солей (особливо кальцію), білків, вуглеводів, а також підвищений вміст вітаміну С, за що кольрабі одержала назву "північного лимона".
Це холодостійка, відносно посухостійка й скоростигла культура. Полюбляє родючі ґрунти, витримує відносне затінення. Розсаду віком 45-50 днів висаджують разом з ранньою капустою. У скоростиглих сортів від висаджування розсади до збирання врожаю минає 45-50 днів. Для подовження періоду споживання можна висаджувати або висівати у два строки. Рослини не потребують значної площі живлення (30-40) х (25-30 см). Культура чутлива до поливів і розпушування ґрунту. Збирають кольрабі, коли стеблоплоди сягають розміру 5-8 см. Не можна спізнюватися із збиранням, оскільки перезріла кольрабі придатна тільки на корм худобі.

Вернуться в «Капуста: вирощування»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость