Морква: технологія вирощування

Описание: Все про вирощування коренеплодів (морква, буряк, редис, редька, пастернак, петрушка)

Nesmeyana
Nesmeyana
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 33
З нами: 9 місяців 11 днів

Сообщение #18 Nesmeyana » 07.05.2017, 20:35

Не написали що замочене насіння крупніше, бо воно розбухає, і його легше сіяти більш рідко, а ще є такий девайс, для тих хто не вміє рідко сіяти, він здатен допомогти.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.

Novachok
Novachok
Репутація: 1 (+1/−0)
Повідомлення: 34
З нами: 11 місяців 6 днів

Сообщение #19 Novachok » 17.05.2017, 06:21

Посіяв моркву 26 квітня. Зійшла добре. Сподіваюся, що нічого з нею не трапиться незважаючи на приморозки ночами.

Lariska
Аватара
Lariska
Репутація: 6 (+6/−0)
Повідомлення: 224
З нами: 1 год 2 місяця

Сообщение #20 Lariska » 17.05.2017, 08:02

Сію восени та навесні, і завжди з врожаєм і розповім як зберігаю моркву. Після прибирання моркву мию, обрізаю з обох сторін по 0,5 см. (але це ролі не грає ніякої, можна обрізати і більше, якщо є необхідність). Миється морквина і з землею змиваються комахи та хвороби. Обрізаються точки зростання, вона потім не росте. Потім сушиться (лише щоб висохла від води) і укладається в пакети. Пакети можуть бути самі різні за обсягом, все залежить від вашого бажання. Обрізається будь яка морквина, навіть найдрібніша, укладена в пакети, зберігається в погребі чи холодильнику ідеально. При зберіганні в пакетах з'являється конденсат, звертати увагу на це не варто - це нормально. Я дрібну моркву кладу в маленькі пакети, а якщо дуже велика і багато у великі пакети-майки. Пакет зав'язую, є можливість проходити повітрю чи ні, ролі не грає, як зав'яжу так і зав'яжу. Так робимо багато років і нарікань немає.

Gibrid
Gibrid
Репутація: 2 (+2/−0)
Повідомлення: 18
З нами: 3 місяця 26 днів

Сообщение #21 Gibrid » 17.05.2017, 14:02

Послухав людей на форумах та й посіяв моркву під зиму. Тобто на початку осені. Морква зійшла, росла, перезимувала. Зараз стоїть гарненька, але сьогодні спробував підкопати пару штук, а сама морквина біла, і середина така тверда що їсти її в сирому вигляді неможливо. Чому вона біла і тверда, бо зимувала?


Вернуться в «Коренеплоди: вирощування»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость