Ревінь – смакота та красота

Описание: Вирощування овочів у відкритому грунті. Поради, обмін досвідом, консультації

Tetyana
Tetyana
Репутація: 0 (+0/−0)
Повідомлення: 32
З нами: 1 год

Сообщение #1 Tetyana » 12.11.2016, 21:40

Давно хочу посадити смакоту яку пам’ятаю з дитинства - ревінь. Так і згадуються соковиті, очищені від шкірки черешки, які макали в цукор і поїдалися в травні - червні з величезним задоволенням. А кисіль з ревеню! Пироги з нього, кажуть, теж можна... І що ще подобатися - можливість обіграти в ландшафтному плані напівтінисті місця десь на периферії ділянки, до яких постійно не доходять руки.
Буду вдячна за поради всім власникам цього красеня!

Вернуться в «Вирощування овочевих культур»

Хто зараз на форумі (по активности за 5 минут)

Зараз цей розділ переглядають: 1 гость